Thursday, September 29, 2011

++Tip-tip bawa anak kecik tengok movie++

Perghhh lame tak update blog...almaklumla nak update kat umah memang kim salam la, si kecik nih dok sibuk gak nak main laptop, kat opis sedia maklum memang dah kene block...harapkan ipong jela....

Ade banyak benda nak share kat cni,birthday party rayyan yg tak abis lagi, birthday amani, pasal opis eh banyak la plak rupanye...

Tunggu mood datang dulu ye :p

Nah layan beberape picas mase kitorg tengok wayang last week...






Si kecik yang terpaksa layan mak apak dia tengok cite bini2 ku gangster...orang ketawa dia pon nak ketawa gak...cam faham je lawak orang dewasa tau...mencikkk






Ngam2 soi je seat ni untuk bertiga...mummy kan dh kecik sikit huahuahua angkat bakul sendiri nampak...






Sekali si kecik nih menjerit sebab terkepit hahahaha...






Yang beso itu bukan peha saye...percayalahhhhhhhh :p



Cite bini2 ku gangster best...lawak tahap gaban golek2 dalam longkang...camno la korang dapat idea nak wat lawak camnih...hilang stress jap sebab ketawa berdekah2 tak ingat dunia...tapi paling comel part yana dengan shaheizy la...romantik uuuu...awwww...

Ade yang tanye sya tak susah ker nak bawak anak kecik tengok movie????

Jawapannye TAK PUN...mak ok je....

Cara sya senang jek...

- booked tiket midnite punye...time tu anak mesti dah tido...tapi anak haku nih tido memang tido tapi bile dah masuk panggung boleh plak terjaga...ponat den angkut stroller bagai...
- book seat yang paling belakang sekali...klu anak bising pon tak berape dengar sangat...lagipun dekat dengan pintu keluar...agak2 anak meragam jek terus berdesup keluar...
- beli pop corn kasi anak makan
- klu anak tak nak makan mak apak jela makan pop corn tu, pastu bagi anak benda yang boleh melekakan dia...cam sya bagi main ipad or iphone...make sure battery full...confirm dia dok diam...

Err rasenye tu jela kot yang sya buat...orang lain sya tak taula camne...so far sya memang takde masalah lagi...yela baru 2 kali tengok movie dengan si kecik hehehe


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

  1. waaa..rayyan dah masok panggung.. rindu..bermuviying la... =(

    ReplyDelete
  2. puan dot - hehehe...tryla sekali...nnt lame2 akid biase dh tu

    ReplyDelete