Friday, September 23, 2011

++Birthday Rayyan - part 1++

Dalam fesbuk sya dan upload dulu pic goodies untuk kawan2 rayyan kat nursery...overexcited punye pasal...tema untuk besday party rayyan angry birds...beria bagai siap bertema2...walhal wat kat nursery jek...sya pilih angry birds nih sebab rayyan memang suke sangat main game nih, klu ipad tuh dah tau dah folder mana simpan game, main sendiri yek sya tak pernah ajar dia...pastu kalu dia dah start main ko nak amik ipad tuh jap kirim salam la...tak layan...klu amik gak tu diaaaaa...dia punye menangis cam kene pukul okey...tu la...budak zaman sekarang kan...

cam sya bagitau dalam entry lepas, goodies bag adalah simple dimple pimple...no jajan2 or sweets...cuma special sikit sya tempah apam angry birds...nak wat sendiri memang tak arrr...tak kuase haku...300 bijik nih...mau pengsan nak mendeco bagai...tempah baru 90 hengget...sonang keja den...
meh layan apam angry birds yang comey lote nih...rase cam sayang nak makan pon ade gak...inti mix..apam gebu gilos...memang sedap arrr...yang penting TAK KERAS okey...selalu dengar orang merungut apam nih keras...tapi yang nih lain dari yang lain...




comey kan...

apam nie sya pack 4 biji untuk setiap sorang...kawan2 rayyan ade 65 okey...gigih mengepack kami laki bini...maklumla nursery nih memang besar...next year nursery nih tukar ke bangunan baru...lagi beso...lagi ramai budak2 n teachers...pengsannnnn

tadi tuh just packing untuk apam jek...yang nih untuk overall...plastik murah jer just tampal sticker...memula nak letak dalam brown paper bag tapi memikirkan nak letak air kotak lagi takut berat kang tak pasal2 bobos haku punye goodies *meraung mak*..yela kan klu dah bagi bebudak faham2 je la...

lain2 isi 1 kotak milo n 2 ketui jelly setiap sorang...okey la kot

goodies yang dah siap..disusun rapi dalam beg recycle ikea sebelum diangkut ke nursery....

pic celebrate besday kt nursery continue next entry....babai


3 comments:

  1. bestnya rayyan, ops Happy Birthday Dear Rayyan...

    ReplyDelete
  2. nak tanya..kt mane u tempah apam angry bird nie?

    ReplyDelete