Thursday, February 25, 2010

Diet ohhhhh diet

Memandangkan berat saya sekarang nie hampir2 sama dengan berat masa last pregnant dulu,maka terpaksala saya berdiet demi baju2 yang bertimbun kat almari jadi pekasam coz xmuat nk dipakai...huhuhu..membazir rasenye klu xdipakai,nak bagi org lagi la sayang coz certain baju tu baru pakai 2-3 kali...

So saya nk bgtaw la nie saya dah join worldwellness...more info klik here

Today is a my 1st day try produk Rx-Lite. Rasenye memang sodap compare dgn produk J******5...cam xberapa nak masuk dengan tekak saya, maybe coz flavour orange kot...Tapi Rx-Lite nie memang yummmmmeeehhhh (thumbs up kuasa dua :P)


Saya target at least lost 5+kg per month, ok la 2 at least ade gak turun...

Nanti saya update lebih lanjut pasal produk Rx_Lite k, now not in mood to type even idea tgh mencurah2...

Adios

9 comments:

  1. hey. congrats!u've bought rxlite. gooodddd!!! u nak kurangkan brape kg ni? let me know k. kalau dah ade progress bgitau la i.. hehehe..kalau nak buat testimoni pun let me know.. u bought it from where? from headquarters atau dealer?

    ReplyDelete
  2. hehehe...i join under admin projekcopycat.com, en.andek ismail...i target at least 10kg hihihi (leh ke nie)...chayok!!!!

    ReplyDelete
  3. under en.andek!good! he's a good leader. kalau u nak buat bisnes u under dia mmg bagus sgt. :) good luck!!!btw, 10 kg? now berat u berapa?

    ReplyDelete
  4. hehehe...nnt i email kt u k ;P

    ReplyDelete
  5. wah sya, 10kg banyak tuh..10kg=sekampit beras tau..atau dalam erti kata lain..ko tak makan nasi la ni...huhu..

    ReplyDelete
  6. hehe..chaiyok2 sha...kalau berjaya, aku nak try gak benda tuh..hehe

    ReplyDelete
  7. zura - 10kg mmg cam sekampit beras tu yg bdn aku dh cam sekampit guni huhuhu

    mamafawwaz - klu berjaya ko jd downline aku k hihihi

    ReplyDelete
  8. ok..aku akan pantau..wahahha..*tibe2 plak jadi peNGURUS* ko, hehehe

    ReplyDelete