Sunday, March 4, 2012

++Lalalalalallalaaaa++

 fuhhhh lega...lepas dah satu jobs....ade lagi 3 nak kene setel before jumaat depan...hopefully sempat buat sebab 2 hari kene gi kursus huhuhu....insyaallah..wat selagi daya...

langkah asas yang pertama dah selamat...everything done...sib baik ade assistant yg pro bab2 graphic design nih...petang tadi gi lowyat  cari printer yang sesuai untuk heavyduty...fuhhh berpeluh gak nak bayo...takpela, kira pelaburan la nie...pasnie takyah dah dok print2 bagai kat office, rase macam tak berkat plak rezeki tuh nanti sebab menyalahgunakan harta kerajaan...so pasni nak print bape banyak pon tak kisahla...bedal je sendiri pyer...

so biler tengok segala fail dah mula tersusun dengan printer2 yg ada sekarang nih tetiba rase cam nak workspace je *poyo*....igtkan balik tadi nak gi ikea terus survey2 barang yang patut tapi papa dah sound awal mana muat keta nak sumbat dengan semo barang...yela printer saje dah beso gabak...ok next time....

memandangkan mata sekarang nih susah nak tido jadi tangan pon dok gatal mengugel cari idea workspace...rata2 sya tengok memerlukan space yang beso huhuhu...rase cam nak buat dalam bilik je tapi sebab nak line tepon n faks rase cam tak sesuai plak huhu...ok meh kite berangan sat lalalallallalaaaa.....

 suke sebab kaler putih...nampak sweet jek...simple but nice...tapi not sure muat or tak nak letak printer...printer tak boleh letak kat bawah/rendah nanti kang tak pasal2 si kecik dok godeh2...

 nie pon ok gak kan....

wah nie lagi la...sejuk mata memandang....rase cam tenang je sebab kaler hijau kan...yang pasti semo pic kat atas nih ade 'apple'...hakhakhak...okey keje kuat2 pasni amik yek...sekarang kite berangan je dulu :P

ok pasni kene tunjuk pic2 nih kat MOF a.k.a papa dulu...mintak2 approve hehehehe


2 comments:

  1. kompol wet dlu bebyk bru leh bli...sehenggettt..duaaaa henggeettt:P

    ReplyDelete